Ziggo Sport pakt uit met live tennis én Wimbledon Vandaag

Dagelijks twee nieuwe programma’s: Wimbledon Vandaag (ochtend) en Wimbledon Vandaag – terugblik

Proshot 4.jpg
  • jpg

Wimbledon is het oudste tennistoernooi ter wereld. In de Londense buitenwijk Wimbledon ligt de ‘All England Lawn Tennis en Croquet Club’ waar in juli jaarlijks het toernooi op gras wordt gehouden.

Oud-tennis professional Kristie Boogert en de andere presentatoren van Ziggo Sport brengen in het ochtendprogramma “Wimbledon Vandaag” ‘live’ verslag uit bij het oudste en mooiste tennistoernooi van het jaar. Het avondprogramma “Wimbledon Vandaag – Terugblik” kijkt vanuit de studio kort terug op de wedstrijden van de dag ervoor en blikt vooruit naar de partijen die op de dag zelf gespeeld worden op het gras van Wimbledon.

Voor Nederland hopen Ziggo Sport-troef Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Gijs Brouwer hoge ogen te gooien. Van de Zandschulp reikte vorig jaar nog tot de vierde ronde en verloor toen pas van tennislegende Rafael Nadal.

Vanaf maandag 3 juli tot en met zondag 16 juli is het uitzendschema als volgt:

Wimbledon Vandaag, iedere dag om 11:30 uur te zien op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select

- Live verslag van de wedstrijden tussen 12:00-22:00 te zien op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select

Wimbledon Vandaag – Terugblik, iedere dag om 22:00 uur te zien op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select

De presentatie van beide programma’s is afwisselend in handen van Kristie Boogert, Kim Lammers, Bas van Veenendaal en John van Vliet.

Over Ziggo Sport

Ziggo Sport is de gratis sportzender van VodafoneZiggo voor Ziggo-klanten op kanaal 14. Het is de meest veelzijdige sportzender van Nederland en biedt een breed internationaal en nationaal sportaanbod met onder meer voetbal uit de Spaanse LaLiga, de Franse Ligue 1, de Italiaanse Serie A, FA Cup, de UEFA Champions League, UEFA Nations League en WK/EK-kwalificatie voetbal.

Daarnaast biedt Ziggo Sport het grootste raceaanbod met onder meer de Formule 1 samenvattingen en live MotoGP, NASCAR, IndyCar, IMSA, Formule E, DTM en nog veel meer. Verder bestaat het aanbod uit het beste tennis (met onder meer alle ATP 1000 en 500 toernooien, WTA 1000 en 500, Wimbledon en Davis Cup en Billie Jean King Cup) en alle golftoernooien op de PGA en European Tour, inclusief de Majors en de Ryder Cup.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Ziggo Sport nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL